Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Hattrick podle proroctví i historický debakl s rekordmanem

Praha

Bitva o titul se dramatizuje, zrodil se historický debakl, k vidění byl i hattrick. Nadstavbová část soutěže začala zostra, v každé ze tří skupin se hned po rozdělení základní části stalo něco pozoruhodného. Hrdinové premiérového víkendu figurují v ideální sestavě 1. kola nadstavby fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Tři zástupce má Mladá Boleslav, po dvou Liberec, Jablonec a Sparta.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 1. kola nadstavby fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz

Článek

Teprve potřetí skončil ligový zápas osmibrankovým rozdílem. Mladá Boleslav vyhrála v úvodním semifinále skupiny o Evropu v Teplicích 8:0. Komličenko se trefil dvakrát, takže s 26 góly o jednu branku překonal Lafatovo maximum v jedné sezoně. Pod rekordní výsledek se pak výrazně podepsali také Mešanovič a Přikryl.

Slavia remizovala v Liberci, jemuž vedle Kačaraby skvěle zahrál stoper z nouze Mara. Plzeň především díky brankáři Hruškovi obrátila duel s Jabloncem, který byl přitom většinu zápasu lepší. Jako zamlada válel Hübschman, vysoký standard si drží i Hovorka.

Sparta při dojemném loučení se zesnulým Josefem Šuralem porazila Baník, opřít se znovu mohla o Švéda Karlssona a teenagera Hložka.

Duelům o záchranu kraloval Kalabiška, jemuž masér Slovácka před utkáním s Příbramí neomylně předpověděl hattrick.

Sestava 1. kola nadstavby fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Hruška (Plzeň) - Kačaraba (Liberec), Hovorka (Jablonec), Mara (Liberec) - Karlsson (Sparta), Hübschman (Jablonec), Kalabiška (Slovácko), Přikryl (Mladá Boleslav) - Mešanovič (Mladá Boleslav), Komličenko (Mladá Boleslav), Hložek (Sparta).

Reklama