Hlavní obsah

Šéf fotbalové Slavie se opět rozjel. Co vzkázal kouči po nečekané porážce?

Praha

Kdepak letní pohoda. Šéf fotbalové Slavie Jaroslav Tvrdík se zase rozjel na sociálních sítích, když se rozhodl komentovat porážku úřadujících českých mistrů v přípravě s Českými Budějovicemi. I když jsou červenobílí zvyklí pod taktovkou trenéra Jindřicha Trpišovského hlavně vyhrávat, nečekanou prohru 0:2 zhodnotil během horké letní noci s pořádným nadhledem a uklidnil kouče, že může dál klidně spát.

Slavia v přípravě prohrála s Českými Budějovicemi.Video: Sport.cz

 
Článek
Fotogalerie

Ve středu odpoledne sice předseda představenstva Slavie na sociálních sítích hlásil do světa, že nestíhá ve své hlavní firemní pozici a nemá tolik času na komunikaci kolem Slavie. Kolem půlnoci už bylo všechno jinak a Jaroslav Tvrdík se jal okomentoval nečekanou prohru s prvoligovým nováčkem z Českých Budějovic v přípravě.

Trenér Slavie Jindřich Trpišovský o možných odchodech i o příchodu StanciuaVideo: Sport.cz

„Trénujeme deset dní a Jindra klukům dává na začátku kapky, že sotva chodí," naznačil Tvrdík, že z porážky nedělá tragédii. Nikdo nejspíš nečekal, že by v Edenu měli po nečekaném krachu padat hlavy, bývalý politik měl ale nejspíš potřebu uklidnit slávistický národ, že se žádná revoluce konat nebude.

„Za prohru s Budějovicemi nerozpustím tým, ani neodvolám trenéra," napsal na Twitteru. „Ani vedení klubu za zdražení permic o tři procenta (meziročně inflace 2,9%," dodal.

Reklama