Hlavní obsah

Stochův konec v sešívaném dresu? Podle slovenských médií je záložník na odchodu k řeckému mistrovi

Praha

Zamíří do Řecka? Slovenská média přišla s horkou přestupovou novinkou. Devětadvacetiletý záložník Slavie Miroslav Stoch je údajně blízko k odchodu do řeckého PAOK Soluň. Možnému transferu nahrává i fakt, že pro Stocha by se nejednalo o krok do neznáma. V dresu úřadujícího mistra Superligy Slovák nastupoval v sezoně 2013/14.

Foto: Profimedia.cz

Miroslav Stoch během závěrečného kola uplynulého ročníku Fortuna ligy. Jednalo se o jeho poslední soutěžní vystoupení v sešívaném dresu?

Článek

S informací přišel jako první web paok24.com. Podle řeckého webu už měl Stoch s přestupem dokonce souhlasit a všechny strany obchodu jsou blízko k finální dohodě.

Slovenský záložník získal v minulém ročníku se Slavií český double a v parádní jízdě Evropskou ligou to sešívaní dotáhli až do čtvrtfinále. Tam je vyřadil budoucí vítěz soutěže londýnská Chelsea.

Klub z města Soluň si v minulém ročníku vybojoval titul pro mistra Řecka po dlouhém čtyřiatřicetiletém čekání. Suverén uplynulého ročníku dosáhl úspěchu i přesto, že mu vedení ligy ještě před startem soutěže odebralo dva body.

Trenér Slavie Jindřich Trpišovský o možných odchodech i o příchodu StanciuaVideo: Sport.cz

Stejně jako Slavii čeká PAOK cesta do Ligy mistrů skrze kvalifikační kola mistrovské části. Oproti sešívaným, kteří začnou až ve čtvrtém závěrečném předkole, Soluň se o milionářskou soutěž porve o předkolo dříve.

Reklama

Související témata: