Hlavní obsah

Postavit, zamířit, pal! Stanciu už servíruje lahůdkové přímáky v sešívaném, také Tecl se rozstřílel

Aktualizováno

Když ještě oblékal rudý dres, vzhlíželi fanoušci Sparty ke každému jeho přímému kopu jako k téměř jistému gólu. A stejně tak jejich rivalové, když se teď Nicolae Stanciu převlékl do sešívaného. Fotbalisté pražské Slavie ve středu odehráli modelové tréninkové utkání proti Viktorii Žižkov, ve kterém zvítězili 5:2. A rumunský reprezentant se zaskvěl další lahůdkou, jež se od něj čekají.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Šťastný slávista Nicolae Stanciu po výhře v Teplicích

Článek

Sešívaní rozehráli ligovou soutěž náramně. Po třech kolech vedou tabulku s plným bodovým ziskem. Před nedělním duelem v Karviné si střihli tréninkové utkání, aby vytížili také hráče, kteří se během prvních zápasů v nabitém kádru na trávník zatím nepodívali.

Chvíle rumunského démona přišla za stavu 3:0. S přímým kopem si Nicolae Stanciu poradil tak, jak jsou u něj diváci na českých stadionech zvyklí.

Pro sešívané je nadějné, že se dvakrát trefil také uzdravený Stanislav Tecl. Ještě do přestávky skórovali také Alexandru Baluta a Milan Škoda. Druholigový soupeř pak ve druhém poločase snížil na konečných 5:2.

Modelové tréninkové utkání:
Slavia Praha - Viktoria Žižkov 5:2 (5:0)
Branky Slavie: 5. a 31. Tecl, 28. Baluta, 40. Stanciu, 44. Škoda.
Slavia: Kovář - Holeš, Frydrych, Zelený, Kosek (60. Vincour) - Baluta (60. Masopust), Stanciu, Král (60. Červ), Olayinka - Škoda (60. Tecl) - Tecl (45. Jusúf).

Reklama

Související témata: