Hlavní obsah

Baroš mě zmlátil pěstí. A nadával: Ty ču*áku, ty zm*de, stěžuje si hotelový host

Slavný fotbalový útočník Milan Baroš si dost možná zadělal na nepříjemný problém. V luxusním beskydském hotelu měl minulý týden pěstí napadnout jiného hosta Bohumila Ullricha, který podle deníku Blesk musel být ošetřen v nemocnici a incident nahlásil policii. Ta nyní případ vyšetřuje.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Útočník baníku Milan Baroš.

Článek

Ullrich si podle svých slov opakovaně stěžoval u vedení wellness hotelu Horal na hluk a opilecký řev vycházející z terasy, kde měl pobývat Baroš. Halas neustával ani po půlnoci.

Jakmile se Baroš o stížnostech svého hotelového souseda, jenž na týdenní dovolenou do Velkých Karlovic přijel s přítelkyní a dcerami, dozvěděl, jal se situaci s ním řešit osobně.

„Milan Baroš byl zjevně opilý a začal mi nadávat ty ču*áku, ty zm*de ... my ti venku rozbijeme držku... V této době mě na recepci napadl tak, že si mě přitáhl za mou levou paži a potom se ohnal pěstí proti mně. Jeho pěst mě zasáhla do krku," vypověděl Ullrich.

Baroš: Je to lež

Zároveň uvedl, že incident odnesl podlitinami na ruce a zraněním páteře, kterou mu fixuje ochranný límec.

Baroš jeho verzi odmítá. Tu svoji zaslal v textové zprávě redakci Blesku.

„Tímto tu reaguji na zprávu, že vám to pan Ullrich popsal, jak měl být mnou údajně napaden nadávkami a ranou pěstí. Je pravdou, že jsem v tomto týdnu pobýval v hotelu Horal a že tam byl jistý muž, který se k hostům hotelu choval nevhodným způsobem. Je pravdou, že jsem tohoto muže na recepci hotelu ve středu na nevhodnost jeho chování upozornil. Kategoricky však vylučuji, že bych tomuto muži nadával nebo že bych ho udeřil pěstí. Pokud něco takového pan Ullrich tvrdí, pak je to lež," napsal fotbalista.

Reklama