Hlavní obsah

Na parádní Mešanovičův den reagoval i jeho bývalý spoluhráč. Připomněl sešívanou minulost

Praha

Útočník Muris Mešanovič o víkendu zářil. Bosenský fotbalista sice v zimě vyměnil sešívaný dres za barvy Mladé Boleslavi, v neděli ale kromě boleslavských fanoušků dokázal rozradostnit i ty slávistické. Do sítě úhlavního rivala vršovického klubu, Sparty, totiž nasázel hned tři góly a navrch přidal asistenci na rozhodující trefu v nastavení. A jeho parádní výkon nezůstal bez povšimnutí. Mimo jiné na něj zareagoval i jeden jeho bývalý spoluhráč právě ze Slavie, stoper Simon Deli, který nedávno sešívané také opustil.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Muris Mešanovič prožil parádní zápas, na jeho úspěch na Instagramu reagoval i jeho bývalý spoluhráč Simon Deli.

Článek

Za pražskou Slavii už ani jeden z nich nenastupuje, ve vršovickém klubu spolu ale odehráli několik sezon. A na roky společně strávené u sešívaných Simon Deli nezapomněl.

Když o víkendu Muris Mešanovič spustil kanonádu, obránce belgických Brugg neváhal a na svůj Instagram umístil psanou verzi známého popěvku, který bosenský kanonýr často slýchal právě od sešívaných fanoušků.

Foto: Instagram: Simon Deli

Muris Mešanovič o víkendu proti Spartě zářil. A na svého bývalého parťáka ze Slavie si na Instagramu vzpomněl i Simon Deli.

K příspěvku pak Deli přidal i grafické vyjádření skvělého Bosňanova dne. Tři góly a jedna asistence, to byl nedělní účet Mešanoviče, který byl u všech branek svého týmu.

A i sám útočník Boleslavi si třech gólů do sítě Sparty považuje. Nejen proto, že jde o jeho premiérový hattrick v první lize, ale také vzhledem ke své sešívané minulosti. Navíc je mu jasné, že z jeho skvělého představení neměli radost jen v Boleslavi. „Z mého úspěchu se asi budou radovat i kluci ve Slavii," usmíval se po zápase.

Reklama