Hlavní obsah

Ragbyová skládka na derby. Fanoušek chtěl na hřiště, pořadatel byl zásadně proti

Praha

Slavia si v nedělním derby poradila se Spartou jednoznačně 3:0. Na internet se nyní dostalo video jednoho z fotbalových fanoušků, který utkání sledoval v bezprostřední blízkosti trávníku. Na záběru je zachycen včasný zákrok pořadatelské služby proti neukázněnému divákovi, který chtěl po třetím obdrženém gólu vniknout na hřiště. Pořadatel ho nekompromisním způsobem zpacifikoval.

Foto: Sport.cz

Fanoušek Sparty vbíhá na hřiště během derby pražských S.

Článek

Prohra 0:3 s odvěkým rivalem byla pro jednoho fanouška Sparty zřejmě už příliš. Svou nespokojenost s výsledkem a předvedenou hrou se ale rozhodl ventilovat nevhodným způsobem. S aktéry utkání si chtěl vše vyříkat osobně přímo na hrací ploše letenského stadionu.

Dle vrávorající chůze lze usuzovat, že nebyl ve střízlivém stavu. Ochrance, která ho hbitým chvatem strhla k zemi, nekladl žádný výrazný odpor. Video na sociální síti Twitter uveřejnil fanoušek Filip Strnad.

Video má už tisíce shlédnutí a nezvaný host na hřišti si tak vysloužil dodatečnou dávku popularity. „Docela slušná ragbyová skládka," napsal pod příspěvek jeden z diskutujících. „Pěknej takedown, ještě mohl zařadit Ground 'n' Pound," připodobňoval zásah pořadatele k zápasu v MMA další z komentujících.

Reklama

Související témata: