Hlavní obsah

Zlín - Plzeň 1:1Divočina ve Zlíně. Plzeň se štěstím ubránila remízu, domácí dohrávali o deseti

MinutaMin. Tým Hráč Akce
72. Krmenčík 0 : 1
79. Wágner 1 : 1
Záznam online reportáže

Zlín
Aktualizováno

Fotbalisté Zlína remizovali v pondělní dohrávce 15. kola nejvyšší soutěže s Viktorií Plzeň 1:1. Západočeši vedli po trefě Krmenčíka, nakonec však Zlín zásluhou Wágnera vyrovnal. V divokém závěru domácí střelec Wágner trefil břevno a jeho spoluhráč Hnaníček byl vyloučen.

Foto: Jaroslav Svoboda, ČTK

Plzeňský fotbalista Michael Krmenčík se pořádně zlobil.

Článek
Fotogalerie

Plzeň přijela k utkání v roli jasného favorita, ale nakonec byli Západočeši rádi, že si odvezli bod za remízu 1:1. Na vedoucí Slavii tak tým Pavla Vrby nyní ztrácí jedenáct bodů. Zlín poskočil v tabulce na průběžní třinácté místo.

Viktoriáni šli do vedení v 72. minutě zásluhou kanonýra Krmenčíka, který se prosadil po přihrávce Kayamby. Jenže za sedm minut vyrovnal domácí střelec Wágner na konečných 1:1. „Ševci“ v lize skórovali po 484 minutách. Bod nakonec mohl být domácímu outsiderovi málo, jelikož Wágner spálil tutovku. Místo gólu totiž po jeho zakončení zazvonil jen na břevno.

V divokém závěru pak byl vyloučen domácí Hnaníček, situaci však předcházel sporný zákrok na hráče Zlína, takže v posledních sekundách emoce plály. Na remíze 1:1 už to ale nic nezměnilo.

15. kolo první fotbalové ligy:
Zlín - Plzeň 1:1
Branky: 79. Wágner - 72. Krmenčík. Rozhodčí: Pechanec - Moláček, Blažej - Proske (video). ŽK: Hnaníček, Jiráček, Matejov, Wágner - Brabec. ČK: 90.+3 Hnaníček. Diváci: 3742.
Zlín: Rakovan - Cedidla, Buchta, Hnaníček - Matejov, Fantiš (88. Čanturišvili), Podio, Jiráček, Bartošák - Wágner (90.+2 Železník), Poznar (83. Janetzký). Trenér: Kameník.
Plzeň: Hruška - Řezník, Hejda, Brabec, Limberský - Kalvach, Procházka - Kayamba, Hořava (84. Beauguel), Hloušek - Krmenčík. Trenér: Vrba.

Reklama

Související témata: