Hlavní obsah

Nová doba, na fotbal do autokina! Plzeň nabízí šlágr se Spartou

Plzeň

Fotbal dostane po restartu novou podobu. Především absencí diváků v ochozech. Provizorní řešení se však najdou. Kluby nabídnou fanouškům sledování zápasů v autokině. S novinkou přišla Sigma Olomouc, detaily začala zkoumat i Mladá Boleslav. S konkrétní nabídkou přichází také Plzeň. Viktoria připravila pro permanentkáře hned svůj úvodní duel na Spartě.

Foto: fcviktoria.cz

Na šlágr do autokina! I takový bude duel Sparta - Plzeň.

Článek

Každý rok chystá Viktorka pro své permanentkáře speciální filmovou projekci. Letos je však akce zcela unikátní. Místo do kina na film vyrazí společně na fotbal! Zápas na Spartě (příští středu) mohou nejvěrnější fanoušci sledovat v unikátních prostorách v plzeňském Depu 2015, kde pro ně klub chystá autokino.

„Autokino je v této době určitě lákavé. Věřím, že toho fanoušci využijí, sám bych hned vyrazil," říká s úsměvem obránce Radim Řezník pro klubový web. „Samozřejmě nám budou na stadionu chybět, vždycky byli v podobných zápasech slyšet a společně jsme se dělili o radost. Teď bych všechny poprosil, aby nám drželi palce aspoň na dálku, budeme bojovat i za vás," vzkazuje fanouškům.

„Aktuální situace bohužel neumožňuje, aby nás fanoušci mohli podporovat během zápasů přímo na stadionu. Snažíme se tedy v rámci možností nachystat zajímavé alternativy a nabídnout je našim nejvěrnějším příznivcům, tedy majitelům permanentních vstupenek. Ti jsou již zvyklí, že pro ně každoročně chystáme společné sledování filmu, nyní jsme se rozhodli využít oblíbené autokino jako zajímavou alternativu. Věříme, že možnosti využijí a budou nám na dálku držet palce," dodává mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Podrobnosti se zájemci dočtou na klubovém webu. Viktoria každopádně zážitek ze sledování zápasu v autokině vylepší drobným občerstvením zdarma a malým dárkem.

Počet vstupenek je limitovaný na kapacitu 150 vozidel.

Reklama

Související témata: