Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Je čas slavit, sešívaní ve šlágru mečbol neodmítli

Praha

Ohňostroj nad Edenem byl jasným znamením. Svět je zase sešívaný, Slavia ve šlágru proti Plzni potvrdila obhajobu mistrovského titulu. Hned pět hráčů červenobílých figuruje v ideální sestavě 2. kola nadstavby fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Dva zástupce má v jedenáctce druhá Plzeň a také Sparta, jejíž vítězná série se rozrostla o další zápas.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 2. kola nadstavby fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:

Článek

Viktoria byla zdatným protivníkem, podala v Edenu lepší výkon než při nedávné bezbrankové remíze. Ani dobře hrající obránci Hejda s Řezníkem však nakonec rozhodující porážku neodvrátili.

Sešívaní si titul zajistili. Brankář Kolář nebyl pod palbou, ale co na něj šlo, pochytal, navíc znovu účinkoval jako libero. Důležitý byl pro vítěze návrat uzdraveného stopera Kúdely. A spolehnutí znovu bylo na středovou řadu. Stanciu je ve formě, záda mu kryli Traoré s Ševčíkem, který navíc vstřelil mistrovský gól.

Sparta vítěznou sérií rázně směřuje k potvrzení třetí příčky. Proti Baníku se dvakrát trefil mladík Hložek, dvě asistence si připsal Karlsson.

Podještědské derby mělo říz, liberecký Kuchta a jablonecký Hübschman stanovili dělbu bodů.

Sestava 2. kola nadstavby fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Kolář (Slavia) - Řezník (Plzeň), Kúdela (Slavia), Hejda (Plzeň) - Ševčík (Slavia), Stanciu (Slavia), Hübschman (Jablonec), Traoré (Slavia) - Karlsson (Sparta), Kuchta (Liberec), Hložek (Sparta).

Reklama