Hlavní obsah

Kladiváři poslali oficiální nabídku na Masopusta, podle sešívaných je to málo

West Ham United touží po dalším sešívaném fotbalistovi. Po rekordním transferu Tomáše Součka by se na adresu Kladivářů brzy mohl přesunout i slávistický záložník Lukáš Masopust. Londýnský klub už podle britských médií na sedmadvacetiletého reprezentanta poslal do Prahy konkrétní nabídku. Ta má údajně činit 5 milionů liber (asi 145 milionů korun). Český mistr si ale svůj klenot cení na víc.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Lukáš Masopust by se v přístí sezoně mohl představit v dresu West Hamu United.

Článek

Zamíří další slávista na Ostrovy? Nejblíž k cestě do Premier League má z českých fotbalistů aktuálně Lukáš Masopust. Oporu sešívaných by rád na své soupisce viděl trenér West Hamu David Moyes a vedení klubu už Slavii předložilo konkrétní nabídku na 5 milionů liber.

Pražané si ale svou oporu cení na víc. Podle serveru Mirror sešívaní za sedmadvacetiletého reprezentanta požadují částku 8 milionů liber (asi 233 milionů korun).

Jednání mezi oběma kluby před pár dny potvrdil i hráčův agent Pavel Paska. „Už jsme si vyměnili první milostné dopisy," netajil v nedávném rozhovoru pro Sport.cz známý manažer, který stál i za londýnským přesunem Tomáše Součka.

Právě ten udělal svým působením ve West Hamu českému fotbalu na Ostrovech vynikající reklamu. Po jeho výkonech v závěru ligy, kdy významným způsobem přispěl k záchraně Kladivářů mezi anglickou elitou, se teď možná dalším slávistům otevírá cesta do prestižní soutěže. Bude tím dalším právě Masopust?

Reklama

Související témata: