Hlavní obsah

Stanciu do Premier League!? Leeds prý nabízí Slavii přes 200 milionů korun

dos, rjmSport.cz
Aktualizováno

Sotva dvě opory prodloužením smlouvy s obránci Bořilem a Coufalem sešívaní udrželi, už aby odolávali další lukrativní nabídce. Středem pozornosti je tentokrát záložník Nicolae Stanciu. Podle britských médií se o něj zajímá Leeds United, nováček Premier League. Za rumunského špílmachra prý fotbalové Slavii nabízí 7 milionů liber, což je přibližně 204 milionů korun. Co odpověděl předseda představenstva Slavie Jaroslav Tvrdík?

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jan Bořil (vlevo) a Vladimír Coufal (vpravo) v Edenu zůstávají. A co Nicolae Stanciu (uprostřed)?

Článek

Známý argentinský trenér Marcelo Bielsa dovedl Leeds United k přímému postupu do Premier League z prvního místa druhé nejvyšší anglické soutěže.

Jak píše list Daily Mail, odměnou mu má být čtyři až pět letních posil ze širokého seznamu vytipovaných hráčů.

Je na něm také Nicolae Stanciu. A jak se v článku uvádí, Leeds nabízí Slavii kulantní sumičku 7 milionů liber, což je přibližně 204 milionů korun.

Bývalý hráč Sparty přišel do Edenu před rokem z Al Ahlí za něco přes 100 milionů korun. Odejít by tedy mohl za dvojnásobek. Otázkou však je, jak se k nabídce postaví vedení Slavie, které aspiruje na návrat do Ligy mistrů. Odpověď naznačil na svém twitterovém účtu předseda představenstva pražského klubu Jaroslav Tvrdík.

"Zájem týmu Premier League o hráče Slavie je oceněnim skvělé práce celého klubu. Děkujeme. Svým způsobem je to i "hezká starost" pro vedení klubu. Ale Liga mistrů je pro klub nyní největší výzva!" napsal na sítích Tvrdík.

Leeds chce také mladého záložníka Conora Gallaghera, který z Chelsea hostoval ve Swansea.

Reklama

Související témata: