Hlavní obsah

Teplicím se do konce sezony upsal záložník Vukadinovič

Praha

Teplice získaly záložníka Vukadina Vukadinoviče. Srbský fotbalista, který v minulosti v české lize nastupoval mimo jiné za Spartu nebo Slavii, podle webu severočeského klubu podepsal smlouvu do konce sezony s následnou opcí a může nastoupit už do pátečního utkání čtvrtého kola nejvyšší soutěže se Slavií.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Záložník Vukadin Vakadinovič bude hájit teplické barvy.

Článek

Severočeši mají po třech ligových kolech tři body a neradi by zase měli problémy se záchranou.

"Chceme zvýšit konkurenci na stranách hřiště a v útoku, kde se nám momentálně nedaří, proto jsme rádi, že se nám povedlo dotáhnout tento příchod," řekl o angažování devětadvacetiletého Vukadina Vukadinoviče sportovní ředitel teplického klubu Štěpán Vachoušek.

Vukadinovič s teplickým týmem už týden trénoval a bude připraven zasáhnout také do pátečního utkání se Slavií. Na svém dresu bude nosit číslo 40. "Moc se těším a jsem rád, že to vyšlo. Jsem v Čechách už dlouho a Teplice jsou výborný klub s krásným stadionem. Věřím, že naše spolupráce bude fungovat," těší se Vukadinovič na nové angažmá.

Vukadinovič v české nejvyšší soutěži odehrál 138 zápasů a dal jedenáct branek. Nastupoval za Jablonec, Slavii, Zlín, Spartu a naposledy Karvinou, kde mu v létě skončila smlouva. Před třemi lety si také zahrál finále poháru a pomohl Zlínu k vítězství 1:0 nad Opavou.

Reklama

Související témata: