Hlavní obsah

Slovácko s Příbramí sehrají odložený ligový zápas v sobotu

Praha
Aktualizováno

Odložený zápas 4. kola první fotbalové ligy mezi Slováckem a Příbramí se uskuteční v sobotu 14. listopadu, netradičně během reprezentační přestávky. Informovala o tom Ligová fotbalová asociace, která v Česku řídí profesionální soutěže.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Příbrami Pavel Horváth gestikuluje během utkání 7. kola Fortuna ligy s Baníkem Ostrava.

Článek

V původním zářijovém termínu se nehrálo kvůli výskytu koronaviru v příbramském mužstvu, kde bylo tehdy nakažených devět hráčů a čtyři členové realizačního týmu. LFA nejprve utkání přeložila na 13. října, ale to už byla první liga stejně jako další sportovní soutěže pozastavena kvůli zhoršující se epidemiologické situaci v zemi.

Zápas na Slovácku byl v nové prvoligové sezoně prvním, který musel být odložen kvůli koronaviru. Druhým byl duel 5. kola mezi Českými Budějovicemi a Bohemians 1905. Náhradní termín tohoto utkání dosud nebyl zveřejněn, 28. října, jak původně určila LFA, se rovněž hrát nemohlo.

Dohrávka v Uherském Hradiště se uskuteční nezvykle během reprezentační pauzy, kdy se obvykle prvoligová utkání nehrají. Jelikož ale Slovácko ani Příbram nemají v kádru reprezentanty, mohou během přestávky určené pro zápasy národních celků nastoupit. Sobotní duel bude mít výkop v 16 hodin.

Reklama

Související témata: