Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Plzeň zazářila, mazákova šajtle Spartu dorazila

Praha

Poprvé během podzimu na sebe narazily týmy ze silné trojky. A výsledek byl tradiční, když Plzeň hostí Spartu na své půdě. Viktoria byla jasně lepší a rázně se přihlásila zpátky do bitvy o titul. Hned čtyři hrdinové Viktorie proto figurují v ideální sestavě 7. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Dva reprezentanty má v jedenáctce Slavia.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 7. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:

Článek

Čerstvý skalp Celtiku jí nebyl nic platný, Sparta v ligovém šlágru ztratila první body i vedení v tabulce. Viktorii vyšel restart sezony náramně, Buchův úvodní gól odstartoval nečekaně jednostrannou partii. Mazák Limberský skvostnou šajtlí připravil Ondráškovi vítěznou trefu, v záloze byl velmi silný Kalvach.

Vedení v tabulce se tak ujala Slavia. K výhře nad Mladou Boleslaví jí stačil jediný Olayinkův gól, v obraně výtečně zaskakuje záložník Oscar. Oslabený Liberec dobyl cennou výhru v Teplicích, brankář Knobloch lapil i penaltu.

Brno si v Jablonci připsalo první výhru po návratu mezi elitu, obranu držel zkušený Dreksa. Hrdinou Pardubic byl proti Opavě znovu úspěšný střelec Tischler. Karvinou táhl za výhrou nad Bohemians hlavně Bartošák. Baník k jasné výhře na hřišti oslabené Příbrami nasměroval produktivní Zajíc.

Sestava 7. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Knobloch (Liberec) - Oscar (Slavia), Dreksa (Brno), Limberský (Plzeň) - Tischler (Pardubice), Kalvach (Plzeň), Bucha (Plzeň), Bartošák (Karviná) - Zajíc (Ostrava), Ondrášek (Plzeň), Olayinka (Slavia).

Reklama