Hlavní obsah

Další vyhozený trenér. Weber už nevede Mladou Boleslav

Mladá Boleslav
Aktualizováno

Domácí porážka s Teplicemi a pád na patnáctou příčku prvoligové tabulky se mu staly osudnými. Trenér Jozef Weber byl odvolán od fotbalistů Mladé Boleslavi. Jméno jeho nástupce by měl klub oznámit v úterý. Představenstvo na svém mimořádném jednání v pondělí odvolalo celý realizační tým prvoligového mužstva. Weber ve městě automobilů působil necelé tři roky.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Zachmuřený trenér Jozef Weber. V Mladé Boleslavi končí...

Článek

Nastal paradoxní dominový efekt. Teplice po porážce se Spartou odvolaly Stanislava Hejkala a na jeho místo přivedly Radima Kučeru.

Debutantovi se premiéra povedla, dovedl mužstvo k vítězství 2:0 v Mladé Boleslavi.

A jelikož Severočeši svého soupeře přeskočili a odsunuli ho již na patnáctou příčku, nepopulární štafetový kolík tentokrát převzal kouč Bolky.

"Představenstvo klubu na mimořádném jednání odvolalo realizační tým prvoligového mužstva. Vedení děkuje trenérovi Jozefu Weberovi a realizačnímu týmu za odvedenou práci v uplynulých necelých třech letech a přeje všem mnoho úspěchů v jejich dalším profesním životě." píše Mladá Boleslav na svém webu.

Jméno nového trenéra představitelé klubu zveřejní během úterý.

Weber v Mladé Boleslavi působil od předloňského února a v první sezoně pod jeho vedením si klub zajistil místo v předkolech Evropské ligy, kde však vypadl s rumunským celkem FCSB. Účast v nadstavbě o poháry zopakovali Středočeši i v minulé sezoně, ve finále však nestačili na Liberec.

Reklama

Související témata: