Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Hattrick a sedmička před derby, Plzeň stále žije

Čtrnáctibodová ztráta na rivala v čele tabulky je stále propastná. Letenští se nicméně po reprezentační pauze vytáhli a naznačili, že aspoň nedělní derby na Slavii by mohlo být dramatické. Sparta nastřílela Teplicím sedm gólů, proto hned pět jejích hráčů figuruje v ideální sestavě 25. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Dva zástupce má v jedenáctce Plzeň, která se po čtvrté výhře v řadě blíží pohárovým příčkám.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 25. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:

Článek

Severočeši byli na Letné ještě do přestávky zralí na ručník. Defenzivní záložník Krejčí mladší stihl hattrick za šestnáct minut, spoustu prostoru využili i další aktivní sparťané. Ve středu hřiště Dočkal, na levé straně Polidar s Plavšičem a v útoku Hložek.

Slavia sice před derby nezvítězila, Brno s obráncem Hlavicou bylo proti, ligový rekord počtem 37 zápasů po sobě bez porážky ovšem vytvořila.

Přestože se brankář Vorel činil, Plzeň nakonec České Budějovice porazila. Parádní trefu předvedl Kalvach, nebezpečný byl také Ba Loua. Karviná uspěla ve Zlíně, spolehlivý byl její stoper Santos. Slovácko zvládlo obrat v Opavě, o vítězný gól se postaral Lukáš Sadílek.

Sestava 25. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Vorel (České Budějovice) - Hlavica (Brno), Santos (Karviná), Polidar (Sparta) - Kalvach (Plzeň), Dočkal (Sparta), Krejčí mladší (Sparta), L. Sadílek (Slovácko) - Ba Loua (Plzeň), Hložek (Sparta), Plavšič (Sparta).

Reklama