Hlavní obsah

Pardubice odstartují přípravu. Už bez Hlavatého, ale s novým Brazilcem

Pardubice

Fotbalisté Pardubic budou od příštího týdne znovu v tréninkovém zápřahu. Po dovolené se už v pondělí sejdou k fyzickým testům na pražské FTVS, v úterý pak na hřištích v areálu Pod Vinicí absolvují úvodní trénink v rámci letní přípravy na nový soutěžní ročník. Východočeši o tom informovali na svém klubovém webu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fotbalisté Pardubic - ilustrační foto.

Článek

Partu trenérů Jiřího Krejčího a Jaroslava Novotného opustili borci, kteří byli v Pardubicích na hostování. Tedy lídr Hlavatý, jenž se vrátil do Plzně, Sláma do Olomouce a zpět do Mladé Boleslavi zamířil brazilský záložník Ewerton. Povolení připravovat se s Jabloncem navíc nedávno obdržel obránce Surzyn.

Na zahajovacím tréninku by se měli hlásit i tři cizinci. Vedle Cadua a Lee také nová posila z Brazílie; záložník Ramos Júnior. Chybět nebude ani Pfeifer, jenž má platné hostování do konce června. Pardubičtí dolaďují transfer zadáka Jana Halásze, jenž s týmem trénoval už na jaře. Navíc dotahují příchody dalších čtyř mladých hráčů. K mužstvu se připojí také Pavel Sokol, který v minulé sezoně hostoval v Chrudimi.

Smlouvu před několika dny prodloužily opory, střelec Huf a záložník Kostka. První přípravný duel čeká Východočechy v sobotu 26. června, kdy od 10.30 hodin nastoupí Pod Vinicí proti Zbrojovce Brno.

Reklama

Související témata: