Hlavní obsah

Ve vedení fotbalových Českých Budějovic skončil manažer Vozábal

České Budějovice

Ve vedení fotbalových Českých Budějovic podle médií skončil Martin Vozábal. Dvaačtyřicetiletý bývalý prvoligový záložník zastával v Dynamu funkci generálně sportovního manažera a klubu předloni pomohl k návratu do první ligy.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Ve vedení fotbalových Českých Budějovic podle médií skončil Martin Vozábal

Článek

"Mohu potvrdit, že jsem v klubu skončil. Víc se k tomu nyní vyjadřovat nebudu, dejte mi dva tři dny," citoval Vozábala server iDNES.cz. Klub zatím funkcionářův konec ve funkci nechtěl oficiálně potvrdit.

Od června je novým majitelem Dynama právník Vladimír Koubek. "Zatím mi (Koubek) oznámil, že končím ve všech funkcích a teď budeme finalizovat papíry, aby vše proběhlo v pořádku," řekl Vozábal Radiožurnálu.

S jihočeským klubem byl Vozábal spjatý dlouhá léta. V Českých Budějovicích strávil nejdelší část své hráčské kariéry a v klubu i po ní zůstal. V minulosti v Dynamu zastával také roli sportovního ředitele a asistenta trenéra. V čele klubu stál od února 2015.

Jihočeši následně sestoupili z nejvyšší soutěže a zpět se vrátili až předloni. V uplynulých dvou sezonách se mezi elitou bez problémů udrželi.

Reklama

Související témata: