Hlavní obsah

Slavia pouští dalšího hráče, Van Buren bude znovu hostovat v Českých Budějovicích

České Budějovice
Aktualizováno

Nevešel se na soupisku pro Konferenční ligu, což byl jasný signál, že se s ním v Edenu nepočítá. Útočník Mick van Buren odchází na roční hostování do Českých Budějovic. Fotbalová Slavia má možnost si hráče stáhnout v zimě zpět. Van Buren se vrací podruhé do téže řeky, na jihu Čech již úspěšně působil v minulé ligové sezoně.

Foto: Sport.cz

Mick van Buren v dresu Dynama.

Článek

Dynamu se v poslední den přestupního období podařilo dotáhnout do zdárného konce významné posílení ofenzivy. Devětadvacetiletý nizozemský fotbalista Mick van Buren se opět vrací na jih Čech.

V Českých Budějovicích odehrál loňský podzim. Za Dynamo stihl nastoupit do osmi zápasů, v nichž zaznamenal jednu vstřelenou branku a dvě asistence. Na konci minulé sezony a na startu letošní nastupoval za mateřskou Slavii, nyní se přesouvá opět do Českých Budějovic.

„Bereme to jako velký návrat fotbalisty, který v našem klubu již jednou krátce, ale přesto úspěšně působil. Mick zanechal na jihu Čech svou stopu, v kabině se ukázal jako skvělý člověk a výborný hráč. Navíc ho měli velmi rádi i fanoušci, a proto jsme všichni šťastni, že za Dynamo bude hrát i v letošní sezoně. Děkujeme Slavii, že nám vyšla vstříc a že jsme se dokázali na hostování dohodnout," říká předseda klubového představenstva Vladimír Koubek.

Realizační tým bude udělá vše pro to, aby byl Van Buren připravený již na nedělní zápas proti Hradci Králové.

Reklama