Hlavní obsah

Stupidní, lamentoval bývalý trenér reprezentace nad hrou obrany, když ani Brazilcův hattrick nepomohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladá Boleslav

Potřetí v řadě dokázali fotbalisté Mladé Boleslavi v domácím ligovém utkání vstřelit tři branky. Při nedělním souboji se Slováckem se hattrickem zaskvěl Brazilec Ewerton, jenže ani jeho unikátní střelecký zápis nepomohl Středočechům k bodům. Inkasovali totiž pět branek a už čtyři kola čekají na výhru.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Marek Suchý z Mladé Boleslavi.

Článek

„Udělali jsme stupidní chyby během první půle a po pauze inkasovali lacino znovu," lamentoval Karel Jarolím, zklamaný trenér Mladé Boleslavi.

V jejím dresu vůbec poprvé v sezoně skóroval těsně před pauzou Ewerton, který pak přidal ještě další dvě trefy. Jenže až v okamžiku, kdy už Středočeši inkasovali hrozivých pět branek.

„Těžko takový zápas hodnotit. Začátek v našem podání, to byla tragédie. Po třetím gólu jsme všichni byli zralí na vystřídání. Vůbec se nám to nepovedlo. Zkazili jsme celý zápas," posteskl si Marek Suchý, obránce Středočechů.

„Do druhé půle jsme šli s tím, že se pokusíme výsledek zvrátit. Zvláště, když jsme před pauzou vykřesali jiskřičku naděje. Jenže jsme soupeře pustili do komfortního náskoku," hořekoval Jarolím. „Co se týče hry do obrany, to je hodně stupidní," nebral si Jarolím servítky po pěti inkasovaných gólech.

Jeho svěřenci v lize postupně prohráli v Ostravě, remizovali doma se Sigmou Olomouc, prohráli v Liberci a nyní doma se Slováckem. Poslední ligové vítězství slavili v srpnu.

„Nejde nám to. Dostáváme příliš lehce góly. Snažíme se poučit, dělat všechno lépe. Těžce se kouše, jak lacino inkasujeme. Jakákoliv nebezpečná situace končí gólem v naší síti," bědoval Suchý.

Šanci utnout bídu dostanou Středočeši před reprezentační pauzou v neděli při utkání v Karviné, která dosud v nejvyšší soutěži nevyhrála a je poslední.

„Je to pořád dokola, obehraná písnička. Potřebovali bychom dobrý zápas, abychom vše otočili. Musíme si hlavně udržet pozitivní nastavení v hlavě, protože ta dělá nejvíce. Je potřeba hru zjednodušit, zaměřit se na zlepšení obrany, a pak snad špatnou sérii utneme," přemítal Suchý.

Reklama

Související témata:
  Jablonec - Zlín dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články