Hlavní obsah

Novým trenérem fotbalistů Karviné se má stát Páník

Karviná

Novým trenérem fotbalistů Karviné se podle serveru isport.cz stane Bohumil Páník. Čtyřiašedesátiletý kouč, který naposledy vedl Zlín, má nahradit ve středu odvolaného Jozefa Webera. Ten doplatil na dosavadní neuspokojivé výsledky Slezanů v sezoně. Klub zatím informaci nepotvrdil.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Bohumil Páník se má ujmout fotbalistů Karviné.

Článek

Karviná jako jediný tým v novém ligovém ročníku ještě nevyhrála a v deseti kolech získala pouze čtyři body za remízy. Aktuálně jí patří poslední 16. příčka, bod za Teplicemi. Weber vydržel v pozici hlavního trenéra pouhých sedm měsíců.

Zkušený kouč Páník, který se Zlínem vyhrál v sezoně 2016/17 domácí pohár, vedl v minulosti také Baník Ostrava, Kroměříž, Olomouc nebo polské celky Poznaně, Legnice a Štětína. Nyní by měl pomoci Slezanům k záchraně v nejvyšší soutěži.

Karviná sáhla k výměně trenéra jako třetí prvoligový klub v sezoně. Jako první přistoupil ke změně kouče Liberec, který za odvolaného Pavla Hoftycha angažoval Luboše Kozla. Na konci září pak skončil na lavičce Teplic Radim Kučera, jehož nahradil Jiří Jarošík.

Reklama

Související témata: