Hlavní obsah

Baroš je zpátky v Baníku! Srdce rozhodlo, svěřil se útočník

Ostrava

Fotbalová Ostravo, jásej! Potřetí v kariéře se do Baníku Ostrava vrátil útočník Milan Baroš. Do týmu nováčka první ligy, kde 35letý útočník podepsal smlouvu na nadcházející sezónu, přichází z Liberce. Ještě v tomto týdnu bude vítěz Ligy mistrů z Liverpoolem trénovat individuálně v Praze, k týmu Radima Kučery by se měl připojit v příštím týdnu.

Foto: Jaroslav Ožana, ČTK

Fotbalový útočník Milan Baroš bude znovu nastupovat za Baník Ostrava.

Článek
Fotogalerie

„Nesmírně si vážíme toho, že Milan Baroš znovu spojil své jméno s Baníkem. Kdo sledoval jarní výkony Liberce, musel vidět, že Milan patřil ke klíčovým hráčům a byl lídrem týmu. Totéž si od něj slibujeme také," řekl sportovní ředitel Baníku Ostrava Dušan Vrťo.

Rozhodnutí vrátit se do Ostravy dozrálo v bývalém útočníkovi Liverpoolu, Lyonu a Galatasaraye Istanbul v minulém týdnu na dovolené v Dubaji. „Byli jsme v kontaktu delší dobu a cítil jsem z Baníku velký zájem. A přestože si v Liberci přáli, abych zůstal, srdce rozhodlo. Věřím, že mě v Liberci pochopí," řekl krátce po podpisu smlouvu Milan Baroš.

„Jsem moc rád, že se Milan vrátil do Baníku a rozhodl se ukončit v kariéru v našem klubu," dodal majitel klubu Václav Brabec.

Reklama

Související témata: