Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Sešívaní našli ostřelovače ze zálohy, Hanáci neprůstřelného gólmana

Šlágr víkendu vítěze nepoznal, bitva o titul je tak nadále otevřená. Plzeň remizovala se Spartou 2:2 a stejný je také poměr zástupců obou týmů v ideální sestavě 24. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz. Nechybí ani nový kanonýr sešívaných nebo gólman Hanáků, který zázračnými zákroky rozesmutněl všechny jablonecké střelce.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 24. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz:

Článek

Jde do tuhého, poznávají viktoriáni, jejichž náskok na druhou Slavii se stále tenčí. Proti Spartě doháněli dvougólové manko a jednou z klíčových postav byl stoper z nouze Řezník. Nejprve tečoval míč do vlastní sítě, pak se trefil i do soupeřovy. V záloze se činil Hrošovský. Letenští se znovu mohli opřít o útočníka Šurala a záložníka Plavšiče.

V sešívaném dresu se konečně rozstřílel Stoch, který dvěma góly dovedl Slavii k výhře nad Karvinou. Na její straně byl velmi aktivní Kalabiška. K mužům kola bezesporu patří i olomoucký brankář Buchta, který v Jablonci předvedl řadu skvělých zákroků.

Také v bitvě o záchranu se našla řada hrdinů. Třeba obránce Juroška ze Slovácka nebo jeho kolega Fleišman a záložník Hrubý z Baníku. Dukla si pak pochvaluje výkon útočníka Schranze.

Sestava 24. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz:
Buchta (Olomouc) - Juroška (Slovácko), Řezník (Plzeň), Fleišman (Ostrava) - Hrubý (Ostrava), Stoch (Slavia), Hrošovský (Plzeň), Plavšič (Sparta) - Kalabiška (Karviná), Schranz (Dukla), Šural (Sparta).

Reklama