Hlavní obsah

Díky, táto, zazní ligovými soutěžemi. Kluby připravily další Víkend otců

Praha
Aktualizováno

Kam vyrazit o víkendu? Třeba na fotbal. Speciální ligové kolo si přichystaly kluby dvou nejvyšších českých soutěží. V rámci tradiční akce Ligové fotbalové asociace a všech klubů HET ligy i Fortuna národní ligy je pro celé rodiny s dětmi připraven zajímavý program při utkáních nadcházejících kol obou soutěží. Je tady další Víkend otců.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Tereza Barošová se synem v hledišti. Celý ligový víkend teď bude patřit rodinám s dětmi.

Článek

„LFA dlouhodobě podporuje návštěvy celých rodin i s dětmi na stadiónech a nyní navazujeme na předcházející úspěšné ročníky, kdy jsme během Víkendu otců zaznamenali pozitivní reakce od klubů i samotných fanoušků," kvituje pokračování projektu Dušan Svoboda, předseda Ligové fotbalové asociace.

Rodinám a především tatínkům se svými dětmi věnují kluby své zápasy v sezóně již podruhé. Nyní v rámci 26. kola HET ligy a 25. kola Fortuna národní ligy. Především nejmenší fanoušci se na stadiónech dočkají zajímavého programu a speciálních akcí.

„Znovu úzce spolupracujeme se všemi kluby. Věříme, že se vydaří i počasí a že atraktivní duely jako třeba Podještědské derby nebo tradiční souboj Baníku se Spartou přilákají do hledišť hodně malých diváků s jejich rodiči. Zároveň bychom si samozřejmě přáli, aby nešlo jen o ojedinělou akci, ale aby fanoušci fotbalu získali motivaci navštívit ligové duely v rodinném kruhu pravidelně," říká Daniel Hajný, obchodní a marketingový ředitel LFA.

Podpoří také Linku bezpečí

Ligová fotbalová asociace se navíc rozhodla podpořit při tomto Víkendu otců Linku bezpečí a upozornit na její význam. Linka bezpečí je nejdéle fungující dětskou krizovou linkou v České republice. Na bezplatném telefonním čísle 116 111 poskytuje kvalitní a snadno dostupnou pomoc dětem a studentům, kteří se nacházejí v náročných životních situacích nebo řeší každodenní problémy a starosti.

Během Víkendu otců se mohou fanoušci zapojit do soutěže o víkendový pobyt v hodnotě deset tisíc korun. Samotné kluby pak upravují doprovodné programy k zápasům i ceny vstupného, aby se právě při Víkendu otců více otevřely dětem a jejich rodičům. Bližší informace příznivci najdou na webech obou soutěží či jednotlivých klubů.

Reklama