Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Dva hattricky na závěr, král střelců odmítl třináctku

Definitivní rozdělení pohárových místenek, záchrana. Poslední otazníky jsou odstraněny, sezóna skončila. Na rozloučenou přišly dva hattricky, jejichž autoři samozřejmě nemohou chybět v ideální sestavě 30. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz. Vedle Krmenčíka a Beauguela se však našli i další hrdinové, kteří své týmy posunuli na vytoužené mety.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 30. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz:

Článek

Měl na kontě třináct gólů, což je pro něj nešťastné číslo. A tak král střelců Krmenčík završil skvělou sezónu hattrickem na Dukle, kde se předvedl i plzeňský Hráč sezóny Kopic. Sešívaní si pojistili druhé místo výhrou v Teplicích, vítězný gól si připsal Ngadeu a závěrečnou tečku napsal Zmrhal.

Jablonec završil spanilou jarní jízdu třetím místem. Proti Slovácku byl velmi aktivní obránce Holeš, vysoký standard odvedl i Pernica. Čtvrtá je Olomouc, dva góly Mladé Boleslavi dal Plšek, mimořádnou sezónu měl i Objev ligy Jemelka.

Záchranu si výhrou v Jihlavě zajistila Karviná. Bezchybný byl brankář Berkovec, vítězný gól vstřelil žolík Kalabiška. Útočník Beauguel pak hattrickem proti Liberci uzavřel mizerný ročník Zlína.

Sestava 30. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz:
Berkovec (Karviná) - Holeš (Jablonec), Pernica (Jablonec), Ngadeu (Slavia), Jemelka (Olomouc) - Zmrhal (Slavia), Plšek (Olomouc), Kalabiška (Karviná), Kopic (Plzeň) - Beauguel (Zlín), Krmenčík (Plzeň).

Reklama