Hlavní obsah

VIDEO: Ronaldo řádí v Las Vegas, Paris Hilton plánuje společnou budoucnost

LAS VEGAS/ PRAHA

Zatímco nejdražší fotbalista světa Cristiano Ronaldo řádí v Americe jako utržený ze řetězu a bouřlivě oslavuje megapřestup z Manchesteru do Realu Madrid, jeho přítelkyně na jednu noc Paris Hilton už plánuje společnou budoucnost. „Oba jsme tak slavní, že bychom mohli být ještě slavnější než Victoria a David Beckhamovi,“ nechala se dědička hotelového imperia slyšet pro bulvární deník News of the World.

Článek

Nejdražší a nejslavnější fotbalista Cristiano Ronaldo si přestup do madridského Realu náležitě užívá. A také ho v Americe patřičně oslavuje. Koncem minulého týdne ho paparazzi a bulvární novináři přístihli v Los Angeles, kde prožil vášnivou noc s kontroverzní dědičkou hotelového imperia Paris Hilton. Po oslavách v prominentním nočním klubu, kde Ronaldo utratil jen za pití 20 tisíc dolarů, se oba sešli v domě sestry Paris Hilton, odkud Ronaldo odcházel až na ránem.

Z Hollywoodu do horkého Las Vegas

Divoké americké eskapády Ronalda, který do Realu přestoupil za 94 miliónů euro a v královském klubu bude pobírat 300 miliónů korun ročně, tím však neskončily. Z Hollywoodu se přesunul do Las Vegas, kde si pronajal luxusní apartmán s vlastní vířivkou a nádherným výhledem na město v hotelu Palms Casino Resort, za který platí 6300 eur, tedy přibližně 133 tisíc korun za noc.

Hned po příjezdu do Las Vegas Ronaldo na horké dva dny s Paris Hilton zapomněl a vyrazil do přestižního klubu Rain, kde se schází světoznámé celebrity. Noc protančil s sexy blondýnou a krásnou brunetou, s nimiž si po tříhodinové známosti vyměnil i telefonní čísla. „Byly to jen staré dobré známé,“ tvrdil Ronaldo novinářům.

Paris: Budeme slavnější než Beckhamovi

Kontroverzní dědička hotelového imperia Paris Hilton mezi tím kuje plány na společnou budoucnost.

„Oba jsme tak slavní, že bychom mohli být ještě slavnější, než Victora a David Backhamovi. A navíc - jsme mnohem žhavější a hlavně mladší než oni,“ nechala se slyšet pro New od The World a dodala, že je přípravena odejít za Ronaldem do Madridu. Otázkou ovšem je, zda i Ronaldo na společnou cestu pomýšlí.

Reklama

Související témata: