Hlavní obsah

Do dvou týdnů budu zpátky, ujistil Ronaldo po svém zranění

Fotbalista Cristiano Ronaldo kvůli zranění v pondělním kvalifikačním utkání o postup na EURO 2020 proti Srbsku střídal už po půlhodině hry. Podle čtyřiatřicetiletého Portugalce nejde o nic vážného a do dvou týdnů by měl být v pořádku. Opoře Juventusu hrozí, že zmešká první čtvrtfinálový zápas Ligy mistrů na hřišti Ajaxu Amsterdam 10. dubna.

Foto: Armando Franca, ČTK/AP

Cristiano Ronaldo v péči lékařů portugalské reprezentace v kvalifikačním utkání proti Srbsku.

Článek

"Nebojím se, znám své tělo. Do dvou týdnů budu zase hrát," řekl portugalským médiím Ronaldo. Rozsah jeho zranění teprve ukážou vyšetření.

Pětinásobný nejlepší fotbalista světa v 28. minutě běžel za přihrávkou, ale najednou začal kulhat na pravou nohu a okamžitě signalizoval střídání. Pro portugalského kapitána šlo o smolný zápas, už předtím ho lékaři museli ošetřit kvůli krvácení z nosu.

Mistr Evropy z roku 2016 nastoupil teprve do druhého reprezentačního zápasu od loňského světového šampionátu v Rusku. V pátek v úvodním kvalifikačním souboji o postup na ME se musel spokojit s bezbrankovou domácí remízou s Ukrajinou. Před vlastními fanoušky neuspěli Portugalci ani v pondělí, kdy se rozešli se Srbskem smírně 1:1.

Reklama

Související témata: