Hlavní obsah

Předprodej vstupenek na Bulharsko a Černou Horu odstartuje začátkem května

Praha

Předprodej lístků pro veřejnost na červnové kvalifikační zápasy české fotbalové reprezentace proti Bulharsku a Černé Hoře začne v pondělí 6. května. Vstupenky budou v obou případech stát od 290 do 690 korun.

Foto: Ondřej Deml, ČTK

Základní sestava českého týmu pro utkání s Brazílií.

Článek

Premiéra v Anglii nevyšla, teď už musí národní tým v kvalifikaci o EURO 2020 zabrat a v ideálním případě získat šest bodů. Bulharsko přivítá v pátek 7. června v Generali Areně v Praze na Letné, Černou Horu v pondělí 10. června na Andrově stadionu v Olomouci.

Předprodej bude probíhat na internetových stránkách www.vstupenkyfotbal.cz a každý fanoušek si může zakoupit maximálně šest vstupenek.

„Čekají nás možná klíčové zápasy celé kvalifikace. Proto věřím, že jak na Letné, tak potom v Olomouci nás fanoušci podpoří ve velkém počtu. Tak jako v březnu v Anglii a doma proti Brazílii. A my je naopak potěšíme dobrými výkony i výsledky," doufá trenér reprezentace Jaroslav Šilhavý.

Předprodej pro veřejnost začne 6. května. Už od pondělí 29. dubna si budou moci vstupenky pořídit členové Fanklubu fotbalové reprezentace. Pokud pro sebe vyhrazená místa (na Letné sektory D35, D36, H27 a H28; v Olomouci sektory W, X, U) do týdne nevyprodají, dostanou se i tyto lístky do volného prodeje. Zájemci se můžou stát členem Fanklubu na webu www.fanklubrepre.cz.

Sleva za zápas s Brazílií

Místa na stadionech na Letné i v Olomouci jsou rozdělená do tří cenových kategorií. Nejlevnější vstupenky vyjdou na 290 korun, II. kategorie na 490 korun a nejlepší sedačky na 690 korun. Fanoušci, kteří byli na březnovém zápase proti Brazílii, můžou na nákup uplatnit dvacetiprocentní slevu.

„Už dříve jsme avizovali, že slevou chceme poděkovat fanouškům za podporu právě v zápase proti Brazílii. Do Edenu přišlo přes devatenáct tisíc diváků, což byla nejvyšší domácí návštěva za posledních dvacet let. Věřím, že fanoušci ve velkém počtu podpoří reprezentaci i proti Bulharsku a Černé Hoře," poukazuje Martin Malík, předseda Fotbalové asociace České republiky.

Na šampionát postoupí dva nejlepší týmy ve skupině, ve které jsou ještě Anglie a Kosovo.

Reklama

Související témata: