Hlavní obsah

Fanoušci Slavie se bojí o Deliho. Zbytečná panika, ujišťují v Edenu

Pekelný týden začíná. Dva duely Evropské ligy s Genkem, mezi něž se vmáčkne ještě šlágr domácí soutěže v Plzni. Fotbalisté pražské Slavie ve čtvrtek po dlouhých 11 letech vstoupí do jarní fáze pohárů. V duelu s lídrem belgické ligy sice nejsou favoritem na postup, hodlají však potvrdit dobrou formu z posledních měsíců. Kouč Trpišovský půjde do bitvy se stejným kádrem, s nímž na úvod jara porazil Teplice. Tedy i s obráncem Delim, který svým příspěvkem vyděsil fanoušky sešívaných.

Deli nikam neodchází, hlásí SlaviaVideo: Sport.cz

 
Článek
Fotogalerie

O jejich africké stožáry z obrany je zájem. A sotva si příznivci Slavie oddechli, že jejich „Míša" Ngadeu neodešel do Premier League, vyděsil je pro změnu Simon Deli.

Reprezentant Pobřeží slonoviny dal totiž v úterý do svého instagramového story obrázek letadla, k němuž připojil větu Čas na přesun. A jelikož Deli v poslední době vypadl ze základní sestavy, fanoušci sešívaných začali na sociálních sítích řešit, zda nechce odejít.

„Psal jsem Simonovi ještě večer. Ujistil mě, že šlo o vzkaz jeho kamarádovi, takže zbytečná panika," vysvětluje Michal Býček, ředitel komunikace Slavie.

Ve středu na oficiálním tréninku před prvním duelem s Genkem Deli nechyběl.

„Stav kádru je stejný, jako byl před Teplicemi. Mimo jsou jen Sýkora a Mešanovič. Chceme na Genk vyrukovat s nejsilnější sestavou. Budeme se řídit jen podle čtvrtka. Až po zápase sečteme šrámy a budeme teprve přemýšlet o Plzni," ujišťuje trenér Jindřich Trpišovský, že na nedělní bitvu s Viktorií nikoho šetřit nebude.

Reklama

Související témata: