Hlavní obsah

Chelsea to šeredně popletla. Kupujte lístky na Spartu, hlásí. A co Slavia?

Praha

Zřejmě nechtěný apríl vyrobila na svých internetových stránkách fotbalová Chelsea. Londýnský klub fanoušky od pondělí láká na nákup lístků pro duel Evropské ligy s českým zástupcem. Jenže Slavii si spletl s konkurenční Spartou.

Foto: Sport.cz

Chelsea láká fanoušky na nákup lístků na neexistující duel se Spartou.

Článek

„Zítra (v úterý) půjdou do prodeje lístky na domácí zápas Evropské ligy proti Spartě Praha," uvádí oficiální web anglického klubu.

Sparta, dřívější hegemon domácí ligy a úspěšný reprezentant na evropské scéně, však už na tituly a mezinárodní úspěchy spíše jen nostalgicky vzpomíná. To Slavia si po dlouhých letech užívá pohárovou euforii, kterou vybičovalo šokující vyřazení španělské Sevilly.

Teď se sešívaní mohou těšit na čtvrtfinálové souboje s milionářskou Chelsea, s níž mimochodem Sparta vypadla na jaře před šesti lety z Evropské ligy po relativně vyrovnaných zápasech (0:1, 1:1).

Letenský klub zachoval při záměně za věčného rivala vtipný nadhled, s nímž chybu svých londýnských kolegů okomentoval.

„Ahoj Chelsea, úplně chápeme, že jste zmatení, protože my jsme nejslavnější a nejúspěšnější klub z Prahy. Ale tentokrát hrajete se Slavií, sorry," píše oficiální twitterový účet Sparty v angličtině.

Reklama

Související témata: