Hlavní obsah

Sešívaní se chystají na velký den. Nové sedačky na lavičkách, Bican s Veselým místo kotle

Aktualizováno

Hodina H pro sešívané? Čtvrtek 21:00, čas výkopu prvního zápasu čtvrtfinále Evropské ligy s Chelsea. Fotbalový svátek kazí jediná kaňka, část hlediště musí kvůli trestu od UEFA zůstat prázdná. Náhradní řešení se našlo. Prázdné sedačky zakryjí obří plachty s podobiznami klubových legend Josefa Bicana a Františka Veselého. Červenobílí si pak udělali jednu radost. Před utkáním s Chelsea byly v Edenu na lavičkách namontovány nové fešácké střídačky.

Takto bude zítra vypadat část hlediště v EdenuVideo: Sport.cz

 
Článek
Fotogalerie

Výtržnosti během utkání s Genkem přišly Slavii draho. Bitvu s Chelsea původně vyprodala, po verdiktu z UEFA však musela přibližně dva tisíce vstupenek stornovat. A zrovna na tribuně Sever, kde sídlí kotel.

Živé fanoušky tam zastoupí klubové legendy Josef Bican a František Veselý. Plachty s jejich podobiznami už jsou v hledišti připraveny.

Další novinkou jsou nové pohodlné sedačky pro náhradníky a realizační tým. Jsou německé značky Recaro, využívají je světové velkokluby a naposledy na nich seděl například český národní tým při svém utkání ve Wembley.

Do Edenu je firma logicky dodala v červenobílé slávistické kombinaci.

Přímý přenos zápasu s Chelsea vysílá ČT sport, online reportáž můžete sledovat na Sport.cz. Odveta v Anglii je na programu za týden.

Fotbalisté Chelsea v PrazeVideo: Radim Vaculík, Sport.cz

Reklama

Související témata: