Hlavní obsah

Uvidíme se, bráško! Luiz a Král na společné fotce opravdu vypadají jako příbuzní

Praha

Čtvrteční utkání v rámci čtvrtfinále Evropské ligy mezi Slavií a Chelsea nabídlo kromě skvělého představení sešívaných i neuvěřitelné efektivity hostů také zajímavé setkání. Alex Král a David Luiz, k němuž je mladík ve službách Slavie často vzhledově a herně přirovnáván, se sice na hřišti společně neobjevili, v tunelu ale měli šanci ke krátkému popovídání.

Foto: Sport.cz

Alex Král a David Luiz na společné fotografii

Článek

Fanoušci vtipkovali, že oba hráče od sebe budou rozeznávat jen podle dresu. Nakonec to nebylo potřeba. Alex Král sice na hřišti řádil a na svůj nízký věk předvedl velmi vyspělý a sebevědomý výkon, ale David Luiz do utkání nezasáhl a sledoval jej pouze z lavičky.

Dvojníci se pak ale potkali v útrobách vršovického stadionu, prohodili pár slov a vznikla i fotografie. Tu pak Král zveřejnil na svém Instagramu se slovy „Uvidíme se na Stamford Bridge!", na což Luiz reagoval repostem obrázku, k němuž připsal: „Uvidíme se brzo, bráško!"

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

We’ll see at Stamford Bridge @davidluiz_4 😎✊🏽⚽️🐙

Příspěvek sdílený 👑ALEX KRÁL👑 (@alexkral98),Dub 11, 2019 v 3:31 PDT

A komentář brazilského hráče dává na první pohled smysl - na fotce opravdu oba hráči vypadají jako bratři.

Zahrají si proti sobě na Stamford Bridge?

Na hřišti to tedy tentokrát nevyšlo, ale Luiz a Král mají ještě jednu teoretickou možnost, v rámci které může na "bratrovražedný" střet na hřišti dojít. Příští týden v Londýně. Jisté je jen jedno - oba hráči se tam minimálně potkají.

„Řekli jsme si, že se uvidíme ještě v Anglii. Chceme tam vyhrát," má jasno Král, který stále věří, že Slavia může postoupit.

Reklama