Hlavní obsah

Soupeř fotbalistů Boleslavi v předkole EL je bez trenéra

Bukurešť

Postup a pak? Překvapivý konec trenéra. Fotbalisté FCSB, kteří budou ve třetím předkole Evropské ligy soupeřem Mladé Boleslavi, jsou bez kouče. Bogdan Andone po nečekané domácí prohře s Alaškertem v odvetě druhého předkola odstoupil. Rumunský klub o tom informoval na svém webu s tím, že tým dočasně převezmou asistenti Vergil Andronache a Dacian Nastai.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fotbalisté Mladé Boleslavi se ve třetím předkole Evropské ligy utkají s rumunským FCSB, který je po postupu bez trenéra.

Článek

Bývalá Steaua Bukurešť s arménským soupeřem ve čtvrtek prohrála 2:3, ale díky vítězství 3:0 z prvního zápasu prošla do třetího předkola. Navzdory postupu se však čtyřiačtyřicetiletý kouč s vedením klubu domluvil na ukončení smlouvy. FCSB v sedmi soutěžních zápasech sezony čtyřikrát vyhrál, jednou remizoval a dvakrát prohrál.

Týmu se místo něj ujali dosavadní asistenti Andronache s Nastaiem a poprvé bukurešťský celek povedou v pondělním ligovém duelu s Giurgiu. Proti Mladé Boleslavi nastoupí FCSB ve čtvrtek, odveta na hřišti středočeského celku je na programu o týden později.

Reklama

Související témata: