Hlavní obsah

Pár hodin po losu už musí Slovan řešit nepříjemnost! Wolves varují fanoušky, ať nekupují zájezd do Bratislavy

Bratislava/Praha

Po pátečním losu je jasné, že Slovan Bratislava se v rámci Evropské ligy utká s tureckým Besiktasem, portugalskou Bragou a anglickým Wolverhamptonem. Už chvíli poté, co se dozvěděl své soupeře, však musí čelit problému. Anglický klub, který mu byl nalosován do skupiny K, totiž na svých sociálních sítích varuje fanoušky, ať si v žádném případě nezamlouvají ubytování ani dopravu do Bratislavy.

Foto: Sport.cz

Fotbalisté Slovanu Bratislava.

Článek

Důvodem je podle Wolves fakt, že slovenský klub bude mít uzavřený stadion. „Slovan Bratislava je potrestán ze strany UEFA, jeho trest zahrnuje také dva zápasy bez diváků. Toto se týká i našeho zápasu na Slovensku, naši příznivci by si tedy neměli zařizovat dopravu ani ubytování, dokud nebude vyřízeno odvolání," píší Wolves na svém Twitteru a Facebooku.

Uzavření stadionu Slovanu údajně skutečně hrozí, kromě dalších prohřešků totiž během předkola s kosovským Feronikeli zaznívaly politické a nenávistné pokřiky od fanoušků slovenského mistra. Doposud ovšem podle dostupných informací nebyl oficiálně žádný konkrétní trest udělen.

Jak píše server profutbal.sk, podle zákulisních a zatím oficiálně nepotvrzených zpráv by se první domácí zápas Slovanu v Evropské lize (19. září proti Besiktasi) skutečně měl hrát před prázdnými tribunami. Informace o uzavřeném stadionu na dva zápasy je však překvapivá. Pokud by se tak skutečně stalo, zbyl by na fanoušky z domácích zápasů základní skupiny pouze ten s Bragou.

Sám slovenský mistr se proti vyjádření Wolves ohradil. „Informace, kterou anglický klub zveřejnil, se nezakládá na pravdě. Klub medializovanou situaci intenzivně řeší a včas se k ní vyjádří. Prosíme ale fanoušky, aby nebrali v úvahu informaci publikovanou na Facebooku anglického klubu," píše Slovan na svém Facebooku.

Reklama