Hlavní obsah

FANTASY: Potopí Liverpool Žlutou ponorku?

Po Lize mistrů přicházejí na řadu semifinále Evropské ligy. Přemožitel pražské Sparty Villarreal se utká s Liverpoolem. Obhájce trofeje Sevilla, pojede k prvnímu semifinálovému utkání na půdu Šachtaru. Koho doporučujeme vybrat do Fantasy sestavy?

Kapitánem týmu jsme určili Coutinha

Článek

Daniel Sturridge

Napínavé čtvrtfinále mezi Liverpoolem a Dortmundem vyznělo lépe pro svěřence Jürgena Kloppa. Právě díky vyřazení Dortmundu se stal Liverpool největším favoritem na zisk trofeje.

První zápas semifinále odehraje Liverpool na stadiónu Madrigal, kde ho nečeká nic jednoduchého. Věříme ale, že si Liverpool se španělským týmem poradí a minimálně dvakrát ve Španělsku skóruje. Postarat by se o to měla hlavní útočná zbraň hostí Sturridge. Pro něj by měli připravovat gólové šance Coutinho s Lallanou.

V dresu Reds se dnes neobjeví zraněný Origi, Emre Can a Jordan Henderson. Z týmu byl vyřazen Sakho, který čelí obvinění z dopingu.

Andrij Pjatov

Obhájce trofeje se utká v semifinále se Šachtarem. Proti Seville taktéž nestojí lehký soupeř. Šachtar na cestě do semifinále stihl vyřadit Schalke 04, Bragu a Anderlecht.

Věříme, že svěřenci Mircea Lucesca nedovolí soupeři skórovat a zápas skončí bezbrankovou remízou. Do branky stavíme Pjatova, před ním budou odrážet pokusy hostů Rakyckij s Ismalilym.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články