Hlavní obsah

Slávisty mrzel gól inkasovaný zřejmě z ofsajdu

PALERMO

Jediný gól inkasovaný na hřišti fotbalistů Palerma ve čtvrtek rozhodl o tom, že se pražská Slavia rozloučila ve 3. kole s Pohárem UEFA. Hráči posledního českého zástupce v evropských pohárech se většinou shodli v tom, že brance předcházel ofsajd.

Článek

"Už v Praze jsme dostali branku po ruce a ofsajdu, tady jsme také inkasovali nejspíš po ofsajdu, ale takový už je fotbal. Je to pro mě a pro celý tým veliké zklamání, jsem strašně rozladěný, protože postoupit se určitě dalo," řekl novinářům brankář Michal Vorel.

Slávisty mrzelo, že o jejich neúspěchu rozhodl tak těsný rozdíl. "Určitě by bylo jiné, kdybychom prohráli 0:4, vypadnout takhle je asi horší. Moc důležité bylo to, že jsme inkasovali doma," uvedl obránce Radek Dosoudil. "Škoda, přežili jsme první poločas, což byl jasný cíl, ale inkasovali hned po přestávce. Myslím, že po ofsajdu," neskrýval zklamání Dosoudil.

Škoda, že nevyšel gól Kratochvíla

Podle něj měli slávisté hrát trochu odvážněji už v prvním poločase. "Škoda, že to tam pak nespadlo v závěru po střele Kratochvíla, kdy to obránci Palerma vykopli z brankové čáry. Potom bychom již postup určitě uhájili," prohlásil Dosoudil.

Střídající Karel Kratochvíl byl blízko nejdůležitější brance své kariéry. "Chtěl jsem si to dát mezi obránce a vystřelit. Jeden z nich mě trefil do kolena a míč tečoval. Šlo to přes brankáře, který míč stačil zblokovat a jeden z obránců to vykopl z brankové čáry. To je hrozná škoda," litoval Kratochvíl.

Matěj Krajčík měl jasno v tom, že gól Palerma neměl platit. "Branka byla z ofsajdu," prohlásil. "Určitě jsme získali zkušenosti, ale cítíme zklamání. Kdybychom dostali trojku, tak bych to snad snášel lépe," dodal slovenský reprezentační obránce.

Reklama

Související témata:
  1 : 1 West Ham - Leverkusen 1 : 1 dohráno
20240418T21 : 00:00+0200
West Ham vs. Leverkusen
West Ham vs. Leverkusen
West Ham
Leverkusen