Hlavní obsah

Na postup Sparty se u některých kanceláří vsadit ani nedá

Praha

První zápas duelu fotbalové Evropské ligy Rostov – Sparta byl minulý čtvrtek jedním z nejsázenějších. Poměr sázek na vítěze v Rostově byl přitom 3 ku 1, což rozhodně pro Spartu nevypadalo beznadějně. „Mezi sázkami na postup měla Sparta u tipujících dokonce navrch 14 tisíc tiketů na Rostov proti 15 tisícům na Spartu a kurzy se téměř vyrovnaly 1,9 - 2,0. Jenže debakl 4:0 všechno zazdil," shrnuje Ladislav Pavlis, šéf bookmaker Tipsportu.

Foto: Maxim Shemetov, Reuters

Sparťan Vjačeslav Karavajev (vpravo) bojuje s Fjodorem Kudrjašovem z Rostova.

Článek
Fotogalerie

Trénink Sparty

Situace Lertenských je beznadějná. Před večerní odvetou je Sparta favoritem v kurzu 2:1 na výhru, ale velký zájem sázkařů se očekávat nedá. „Na tenhle zápas se sázet nebude. Sparta je z formy, nebo si ji šetří na pozdější ligový finiš, největší hvězda Dočkal na cestě do Číny. O nic vlastně nepůjde, možná trenéři zkusí, jak to Spartě bude fungovat bez Bořka stavitele. To všechno vysílá k sázkařům vzkaz nejistoty," vysvětluje Pavlis.

Kurzy na postup Sparty nebo Rostova tak nyní v nabídce některých domácích kanceláří již ani nenajdete. „Je to hotová věc," je si jistý šéf bookmaker Tipsportu.

Pro zajímavost, s výsledkem 4:0 v Rostově se u jeho kanceláře vyhodnocovalo pouhých 16 tiketů v kurzu 48:1. Podobně je tomu ale i v dalších odvetách. Postupové dveře po debaklech již jen zázrakem otevřou například Villarreal nebo Alkmaar.

Na postup Rostova se nesází nikde, Fortuna vypsala na postup Sparty kurz 25,0 a Sazka Bet dokonce 50,0...

Reklama

Související témata: