Hlavní obsah

Hvězda, kterou limituje zranění. Pořád mám Slavii co dát, ujišťuje Danny

Villarreal

Měl se stát jednou z největších hvězd české fotbalové ligy. Kvůli svalovým problémům však na trávníku často chybí a svou pověst zatím ve Slavii nenaplnil. Do týmu se vrací před čtvrtečním duelem Evropské ligy ve Villarrealu. „Přijeli jsme vyhrát, ale ani remíza nebude žádný negativní výsledek,“ těší se záložník Danny, 34letý Portugalec narozený ve Venezuele. Po vypršení smlouvy v Petrohradu přišel do Edenu jako volný hráč zadarmo. Zatím zvládl pět ligových zápasů a jeden gól vstřelený Jihlavě.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Danny ze Slavie Praha oslavuje gól na 2:0 během utkání s Jihlavou.

Článek

Sestřih tréninku fotbalistů Slavie ve Villarrealu

Co čekáte od zápasu, který je přímým soubojem o první místo ve skupině?

Villarreal je nesmírně silný a kombinačně zdatný tým. Jenže my také máme své ambice. Chceme bodovat, abychom si postup ze skupiny zajistili co nejrychleji. Villarreal rád kombinuje a drží míč, což je ale i náš způsob fotbalu, kterým se chceme na jeho půdě prezentovat.

Utkání Villarreal - Slavia se hraje ve čtvrtek od 21:05, přímý přenos vysílá ČT sport, on-line reportáž můžete sledovat na Sport.cz.

Budete ve Španělsku schopen nastoupit od začátku?

Cítím se velmi dobře, mohu říci, že stoprocentně. O sestavě samozřejmě rozhoduje trenér, ale já budu připravený.

Duel ve Villarrealu nejspíš patří k zápasům, kvůli nimž jste do Prahy přišel. A měl byste v nich být rozdílovým hráčem...

Přesně tak. Slavia má ambice vyhrát každý zápas. A já jí chci pomoci v české lize, domácím poháru i Evropské lize. Mám něco za sebou a věřím, že ještě mám Slavii co dát.

Jak vlastně zatím hodnotíte své působení ve Slavii?

V Praze jsem velmi spokojený, všechno jde velmi dobře. Jistým neúspěchem bylo vyřazení z Ligy mistrů. O to víc se teď snažíme uspět v Evropské lize a obhájit mistrovský titul.

Jak dopadnou fotbalisté Slavie v utkání Evropské ligy na půdě španělského Villarrealu?
Slavia prohraje.
40,9 %
Slavia uhraje remízu.
32,8 %
Slavia zvítězí.
26,3 %
Celkem hlasovalo 4842 čtenářů.

Reklama

Související témata: