Hlavní obsah

Plzeň chystá vendetu: Pokud chceme pomýšlet na postup, musíme Lugano porazit!

Plzeň

Před 14 dny v Luganu fotbalisté Plzně překvapivě padli (2:3), ve čtvrtek v Doosan aréně by švýcarskému celku rádi oplatili stejnou mincí (výkop 21:05, přímý přenos vysílá Nova Sport 1). Ostatně, pokud chtějí v Evropské lize přezimovat, je to nutnost. „Jestli chceme pomýšlet na postup, musíme vyhrát,“ má jasno obránce Radim Řezník.

Trénink fotbalistů Plzně před LuganemVideo: FC Viktoria Plzeň

 
Článek

Muž, kterého reprezentační kouč Karel Jarolím zahrnul do nominace na turnaj v Kataru, byl před čtrnácti dny u toho, kdy Plzeň neuhlídala tři brejky Švýcarů. Byla z toho nepříjemná porážka, zároveň komplikace pro cestu ze skupiny. Co musí Viktoria změnit, aby se pád neopakoval?

„Chceme hrát stejně, jen musíme zrychlit přechodovou fázi. Venku jsme hráli do stran, Lugano čekalo na brejky, ze kterých nás potrestalo. Nepřehrálo nás, ale profitovalo z našich chyb," podotkl Řezník.

Luganu výhra nad Plzní dodala kuráže, od té doby neprohrálo. Díky víkendovému vítězství nad Curychem se odpoutalo z poslední příčky. „Jak říkám, nemají vůbec špatný tým," podotkl Řezník, který odmítl, že by měli Západočeši v hlavách spíš nedělní ligový duel se Slavií. Domácí soutěž mají výtečně rozehranou, v případě úspěšného výsledku se Slavií by rázně nakročili k mistrovskému titulu.

„S Luganem chceme uspět, abychom měli šanci postoupit. Až pak se můžeme začít zabývat Slavií," podotkl Řezník. Pomstí se ve čtvrtek večer viktoriáni?

Jak skončí čtvrteční odveta mezi fotbalisty Plzně a Lugana?
Vítězstvím Viktorie
78,1 %
Výhrou švýcarského týmu
14,2 %
Remízou
7,7 %
Celkem hlasovalo 3564 čtenářů.

Reklama

Související témata: