Hlavní obsah

Čech relaxoval po zranění v Dubaji

PRAHA

Na dovolené v ráji milionářů v Dubaji se po těžkém zranění hlavy zotavoval společně s manželkou v minulém týdnu fotbalový brankář Petr Čech. Podle slov agenta strážce svatyně londýnské Chelsea Pavla Ziky se gólman cítí velmi dobře.

Foto: chelseafc.com

Petr Čech s manželkou Martinou.

Článek

"Strávili jsme společně pár dnů během minulého týdne," prohlásil včera Zika. Byl potěšen zejména psychickým stavem české reprezentační jedničky. "Měl jsem radost z toho, jak byl veselý. Byl na tom velmi dobře," líčil Zika. "Jeho psychická i fyzická kondice je s ohledem na dobu pěti týdnů, která uběhla od zranění, velmi dobrá," přiblížil Zika stav Čecha.

Ten při souboji s útočníkem Huntem z Readingu utrpěl zlomeninu lebeční kosti, kterou mu lékaři při operaci zpevnili titanovými destičkami. Čech si v Dubaji užíval sluníčka i vody, současně však pracoval na brzkém návratu do branky Chelsea. "Měl od klubu tréninkový plán, který plnil. Teď už je zpět v Londýně a brzy by měl začít další fázi individuální přípravy," líčil Zika.

Termín návratu zatím není jasný

Přesný termín návratu k zápasům zatím netuší. "Ale všichni věříme, že pro jarní osmifinále Ligy mistrů bude fit," uvedl Zika, jehož společnost Sport Invest Marketing se rozrostla o Miroslava Kadlece. Kapitán stříbrného týmu z MÉ v Anglii 1996 bude ve společnosti odpovědný za skauting mladých fotbalistů v rámci regionu Evropa a zároveň za rozvoj aktivit Sport Investu v německy mluvících zemích.

"Čtyři roky jsem pracoval v Brně jako manažer. Teď to bude možná náročnější, ale mně je ctí být součástí takové obchodní firmy," prohlásil Kadlec, "chtěli jsme člověka, který má jméno ve světě a přinese kvalitativní posun," vysvětlil spojení Zika.

Reklama