Hlavní obsah

Poplach v PSG. Největší hvězda je na marodce, jak dlouho bude chybět?

Paříž/Praha
Aktualizováno

Peněz mají na rozdávání, stejně jako hvězd. Francouzský PSG ale stejně bije na poplach. Tituly v tamní nejvyšší soutěži sbírá tým z Paříže pravidelně, jenže na úspěch v Lize mistrů pořád čeká. Bitvy s Manchesterem United v osmifinále Champions League se rychle blíží (první se hraje 12. února) a největší hvězda týmu - Neymar - je na marodce. A podle médií nestihne nejspíš oba duely proti Rudým ďáblům, což by mohl být pro PSG problém.

Foto: Charles Platiau, Reuters

Neymar z Paris St Germain v péči lékařů při utkání se Štrasburkem.

Článek

Neymar má zlomenou nártní kost. Se stejným zraněním přitom laboroval už loni. Tehdy musel podstoupit operaci a nehrál tři měsíce. Nyní tak není vůbec jasné, jak dlouho bude mimo hru.

"Je příliš brzy na to, abychom hovořili o možném návratu," uvedl kouč pařížského týmu Thomas Tuchel pro britský server BBC. Dodal, že pro Neymara bude extrémně obtížné dát se dohromady včas na zápas osmifinále Ligy mistrů proti Manchesteru United.

První zápas osmifinále Ligy mistrů proti Rudým ďáblům Paris Saint-Germain čeká již za dva týdny. Utkání na Old Trafford je naplánováno na 12. února, odvetu na domácím hřišti pak tým z Paříže sehraje 6. března.

Trochu veselí do týmu PSG snad vnesl alespoň Gianluigi Buffon, jenž oslavil 41. narozeniny. K nim mu pogratuloval na sociálních sítích třeba právě Neymar.

Reklama