Hlavní obsah

Besiktas v problémech? Gólman, který si uřízl ostudu minelami v Lize mistrů, prý nedostává výplatu

Má vážně smůlu! Německý gólman Loris Karius už zase řeší problém - tentokrát údajně od Besiktasu nedostává výplatu. Gólmana už delší dobu provází různé nešťastné chvíle. V létě 2018 odešel z Liverpoolu hostovat do tureckého Besiktasu poté, co klub z Anfield Road odešel poražen z finále Ligy mistrů. Právě v závěrečném utkání soutěže se Karius celosvětově „proslavil“ dvěma obrovskými chybami.

Foto: Facebook: Loris Karius

Gólman Loris Karius.

Článek

Fanoušci doufali, že se v Turecku gólman oklepe a znovu nakopne svoji kariéru. Místo toho to ale vypadá, že Karius musí řešit další nepříjemnosti. V Besiktasi na podzim vyrobil pár dalších hrubek a zdálo se, že se odtamtud bude brzy pakovat.

V současné době sice v Turecku stále působí, ale nyní vyšlo najevo, že údajně už čtyři měsíce nedostává výplatu a hodlá to řešit. Podle serveru Goal hledá Němec oporu ve FIFA, kterou o skutečnosti uvědomil. Celkem mu prý klub dluží více než milion eur.

Besiktas už byl kontaktován a informován o tom, že je nutné, aby požadavky jeho svěřence byly naplněny. Ve stanovené desetidenní lhůtě však klub neodpověděl. Věc se tak povleče dál a pokud FIFA uzná, že istanbulský celek porušil smlouvu, může sáhnout k sankcím.

Besiktas je nyní v turecké Superlize na třetím místě, na první pozici ztrácí po 25 zápasech 13 bodů.

Reklama