Hlavní obsah

Šlágr o záchranu měl nečekané hvězdy. Sudí viděl červenou kartu!

Lisabon/Praha
Aktualizováno

Vyhráli důležitý zápas v boji o záchranu a těšili se na oslavné titulky v novinách. Měli ale smůlu, nepomohlo jim ani vítězství 4:1. Hlavními hvězdami duelu Chaves - Nacional (4:1) totiž byli pro média rozhodčí. Asistent si během druhé půle musel odskočit na toaletu a tři minuty se nehrálo. Fanoušky pak pobavila i reakce hlavního arbitra.

Foto: Sport.cz

Asistent rozhodčího zahodil praporek na zem a spěchal do útrob stadionu na toaletu.

Článek

Když musíš, tak musíš. To musí jít i prvoligový fotbal stranou. Jorge Cruz, asistent sudího zmiňovaného zápasu portugalské fotbalové ligy, prostě neměl na výběr a ve druhé půli si musel odskočit na toaletu. Zaběhl k hlavnímu sudímu, praporek hodil na zem a klusal do kabiny. Fanoušci i hráči byli nejprve šokovaní, protože měl duel nečekanou přestávku, když se ale sudí po třech minutách vynořil z útrob tribuny, přivítal ho aplaus.

Situaci odlehčil i hlavní rozhodčí Luis Godinho, který jako by neměl pro počínání svého kolegy pochopení a ukázal mu červenou kartu. Fanoušci pak o neobvyklé situaci žertovali i na sociálních sítích.

„Když příroda zavolá, tak to prostě nejde jinak, musíte poslechnout," napsal jeden z nich. „Doufám, že si aspoň otočil na záchodě mikrofon," dodal další s tím, že by kolegové arbitři mohli ve sluchátcích místo komunikace poslouchat zvuky, o které jistě neměly zájem... „Za tohle si červenou kartu zcela jistě zasloužil," doplnil další.

Reklama

Související témata: