Hlavní obsah

Fotbalová krása. Pedro z Chelsea předvedl akrobatický gól patičkou

Salcburk/Praha

Kvůli takovým momentům se chodí na fotbal. Londýnská Chelsea porazila ve středečním přátelském utkání v Salcburku místní Red Bull poměrem 5:3. Nezapomenutelný moment večera si pro diváky připravil forward Blues Pedro. Španělský fotbalista zvyšoval na 4:1. Centr spoluhráče usměrnil za záda gólmana akrobatickou patičkou.

Fotbalista Chelsea Pedro předvedl akrobatický gól patičkou.

 
Článek

Dvaatřicetiletý Pedro si zlatý hřeb večera souboje mezi Chelsea a Salcburkem schoval na 57. minutu utkání. Anglický záložník Ross Barkley nacentroval balon do šestnáctky rakouského týmu. Pedro míč lehce podběhl, a tak se rozhodl pro netradiční zakončení.

Lépe to snad udělat nemohl. Oku lahodící způsob zakončení akrobatickou patičkou zapadl přesně do sítě gólmana Philippa Köhna. Strážce svatyně neměl nejmenší nárok a fotbalisté Blues vedli 4:1.

Londýnský klub následně dokráčel k vítězství poměrem 5:3 a fanoušci můžou být s dosavadními výkony pod novým koučem Lampardem spokojeni. Formu ladící Chelsea zvítězila ve třech posledních přípravných zápasech. Sklonit se před ní musel i španělský mistr Barcelona.

Svěřence legendárního Lamparda čeká ještě jedno přátelské utkání proti německému Mönchengladbachu. Pak už přijde na řadu ostrý vstup do nového ročníku Premier League. Chelsea začne novou sezonu 11. srpna venkovním zápasem ve šlágru kola proti Manchesteru United.

Reklama

Související témata: