Hlavní obsah

Slovensko řeší trapas při losu poháru. V osudí byl dvakrát stejný klub. A to není vše!

Bratislava/Praha

Los osmifinále Slovenského poháru nevyšel pořadatelům úplně podle představ. Kvůli zmatkům došlo během pondělní ceremonie k málo vídanému momentu. Fotbalový klub FK Senica byl totiž z osudí vytažen hned dvakrát. Lísteček s týmem, který mezi ostatními chyběl, byl následně dopsán perem a přidán v průběhu losování. Fotbalový svaz se za chybu omluvil a na úterý nařídil opakování celé procedury.

Foto: Sport.cz

Trapas při losu Slovenského poháru. Jeden z týmů byl v osudí dvakrát, druhý pořadatelé dopsali perem. Zdroj: Facebook Slovenský futbalový zväz

Článek

Slovenský fotbalový svaz má na krku pořádný trapas. Pondělní losování se pořadatelům kvůli procedurální chybě zcela vymklo kontrole. Když byl klub FK Senica z osudí vytažen podruhé, aktéři před kamerou se zřejmě pořádně zapotili.

K bizarní situaci došlo v čase 11:08. Pořadatelé následně lístek s chybějícím týmem DAC Dunajská Streda mimo záběr kamer přidali do losovací mísy. Problém byl ale v tom, že lísteček s názvem týmu byl dopsán perem, a tak muselo být všem hned jasné, že tady něco nehraje.

Slovenský fotbalový svaz následně chybu přiznal a omluvil se za ni. „Při losu osmifinále Slovnaft Cupu selhal lidský faktor, a protože je pro SFZ regulérnost na prvním místě, los osmifinále Slovnaft Cupu se zopakuje v úterý od 12:30 v Síni slávy slovenského fotbalu. Slovenský fotbalový svaz se za tuto chybu všem omlouvá," objevilo se prohlášení na webových stránkách svazu.

Reklama

Související témata: