Hlavní obsah

Hvězdy na útěku? Po Neymarovi plánuje z Paříže zmizet i mladý kanonýr, miliardy budou létat

Paříž/Praha

Nejdřív Neymar a teď další klenot? Šéfové slavného francouzského klubu PSG musejí mít pořádně zamotanou hlavu, proč největší hvězdy uvažují o odchodu z klubu. Neymar se o úprk z Paříže směrem do Barcelony snažil celé léto, o zaječích úmyslech dalšího útočného esa Kyliana Mbappého zase médiím řekl trenér Bílého baletu Zinédine Zidane. „Jednoho dne chce Mbappé hrát za Real," svěřil se Zidane médiím.

Sestřih zápasu Ligy mistrů PSG - BruggyVideo: O2 TV Sport

 
Článek
Fotogalerie

Dvacetiletý útočník Mbappé je považovaný za jednoho z nejlepších bombarďáků na světě. O zájmu Realu Madrid se mluvilo už v minulosti, teď všem znovu osvěžil paměť Zidane. „Hrát jednou za Real je Mbappého snem," prozradil bývalý vynikající fotbalista. Věří, že se talentovanému útočníkovi přání splní. „Nevím ale, kdy to bude. Rozhoduje hráč a ten je teď v PSG," dodal.

Slova o vysněném přesunu do Bílého baletu potvrdil i Vadim Vasiljev, bývalý viceprezident Monaka, kde Mbappé také v minulosti hrál a zářil. „Na Real myslel už když odcházel do PSG. Tehdy mi říkal, že na něj Real Madrid bude čekat," prozradil Vasiljev.

Foto: Kamil Zihnioglu, ČTK/AP

Vysmátý útočník PSG Kylian Mbappé. Francouzský gigant pro hráče připravuje pohádkový kontrakt, získat hráče prý ale bude chtít v létě i Real Madrid.

V nejvyšší francouzské soutěži má talentovaný snajpr báječná čísla. Ve 104 zápasech nastřílel 67 gólů. A tak není divu, že se o hráče zajímá gigant jako je Real Madrid.

Jenže PSG se útočníka nechce vzdát a do médií unikla informace, že pro hráče připravují nový kontrakt. Pohádkový výdělek ve výši 34,5 milionu liber ročně by měl podle boháčů z Paříže zamotat hráči hlavu. Real Madrid ale podle médií zkusí hráče získat a klidně přitom zlomí všechny přestupové rekordy. Mluví se o částce 258 milionů liber, což je necelých osm miliard korun.

Reklama

Související témata: