Hlavní obsah

Mimořádná trefa. Místo šibenice se fotbalistovi povedl snad ještě zábavnější zásah

Chtěl poslat míč do šibenice, z plánované parádní trefy byl shodou okolností ale zásah něčeho úplně jiného. Chorvatský záložník Alen Halilovič z Heerenveenu naplnil v zápase nizozemské ligy s Den Haagem fotbalové rčení ´jít až do kuchyně´. Právě tam skutečně skončil míč po jeho ráně.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Fotbalistovi se povedl nezvyklý zásah.Video: sntv

 
Článek

V Heerenveenu mají stadion uzpůsoben tak, že prostory s občerstvením jsou i pod tribunami s výhledem na hrací plochu. A platí to též o těch za brankami, i když stánek je přece jen poněkud krytý za reklamními panely a poměrně vysokým mantinelem, takže poslat míč až do něj vyžaduje i kousíček střeleckého štěstí.

Za stavu 1:2 Halilovič pozoruhodné trefě, která v kuchyni vyvolala menší chaos, nevěnoval pozornost. Zato kameraman hned pohotově ostřil na to, co dobrého je připraveno... Halilovič se nakonec dočkal pravé trefy – deset minut před koncem srovnal na konečných 2:2.

Heerenveen se tak dál drží ve středu tabulky na 10. místě. Den Haag je na sestupové sedmnácté příčce. Český útočník Tomáš Necid v jeho dresu nenastoupil, zůstal na lavičce náhradníků.

Reklama

Související témata: