Hlavní obsah

Skandál! Hráči se oddávali sexuálním orgiím přímo na hřišti. Jednu z dívek napadli

Obrovský skandál nyní otřásá norským ligovým fotbalem. Hráči prvoligového celku SK Brann si na stadionu uspořádali divoký večírek, který se zvrhl v sexuální orgie v šatnách i přímo na hřišti. Podle norských médií dokonce jeden z hráčů čelí obvinění ze sexuálního napadení.

Foto: @skbrann, Twitter

Fanoušci klubu SK Brann

Článek

V tabulce figurují na posledním místě se ziskem pouhých deseti bodů, ale špatné herní výsledky fotbalisty Brannu příliš netrápí. Nebrání jim to v uspořádání divokých orgií přímo na domácím stadionu.

Údajně 12 hráčů a sedm žen se mělo oddávat radovánkám v šatnách a na hřišti a jejich počínání bylo zachyceno na bezpečnostních kamerách. Klub chování hráčů označil za nechutné a odsoudil jej.

Trenér týmu Erik Horneland však uvedl, že v letošním roce už podobný večírek proběhl. „Jsem nesmírně zklamaný, že někteří hráči mají tak málo respektu," uvedl. Je si vědom toho, že fanoušci už v tým zřejmě nemají žádnou důvěru a bude hodně dlouho trvat, než si ji s nimi znovu vybudují.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený The elevens football [T.E.F] (@the.11s.foot)

Incidentu nepřidá ani fakt, že jeden z hráčů byl obviněn ze sexuálního napadení. U výslechu však obvinění popřel. Generální manažerka klubu Vibeke Johannesen uvedla, že všichni si jsou vědomi, do jakých se dostali problémů. „To, co se stalo, je naprosto nepřijatelné a pokud došlo k trestnému činu, zcela se od něj distancujeme.

Fanoušci už své znechucení dali najevo při zápase se Sandefjordem, kdy 19 minut a osm sekund bylo na stadionu hrobové ticho, jako připomínka na rok 1908, kdy byl klub založen. Zároveň vytasili transparenty s hesly jako „SK hanba" a podobně. Někteří hráči po zápase neunesli emoce a rozplakali se.

Reklama

Související témata: