Hlavní obsah

Slováci mají svého Suáreze. Exslávista Baéz se zahryzl soupeři do bradavky!

Uruguayský fotbalista Luis Suárez, mnohdy přezdívaný jako kanibal, má svého následovníka. Je také z Jižní Ameriky a momentálně působí ve Spartaku Trnava, kde je na hostování z pražské Slavie. Aldo Baéz se v pondělí zahryzl do těla Rakušana Stefana Maierhofera z mistrovského Trenčína.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Aldo Baéz v konfliktu s koučem Karlem Jarolímem.

Článek

Suárez měl během své kariéry již tři excesy s pokousáním protivníka, avšak od té doby, co přestoupil do Barcelony, seká dobrotu a střílí jeden gól za druhým.

To se rozhodně nedá říct o Baézovi. Argentinec už na českých trávnících ukázal velkou výbušnost a agresivitu, není to tak dávno, co se dostal do křížku i s koučem Mladé Boleslavi Karlem Jarolímem. Nyní řádil na Slovensku. Rakouský legionář Stefan Maierhofer na Twitter nahrál fotografii s výstižným popiskem: „Poprvé v kariéře jsem byl pokousán a ještě jsem za to dostal žlutou kartu. A nebyl to Luis Suárez..."

„Byl to běžný osobní souboj. Nastavil jsem tělo a najednou mě kousnul," řekl Rakušan pro Sportnet. Žlutou kartu viděl za svůj prohřešek i sedmadvacetiletý rodák z Buenos Aires.

V tabulce čtvrtá Trnava nakonec vyhrála na hřišti vedoucího Trenčína 3:1.

Reklama